måndag 19 januari 2009

Kravall to come och vad det är

Kollektivets kollektiva veckoplan:

Tisdag i ottan - införskaffa biljetter till Tentakravall/Stekkravall
Torsdag till ottan - rulla hatt på ovanstående kravall.
Rykten säger att någon form av bubblande vin kommer att finnas till försäljning. För att förtydliga detta paradoxala påstående ska jag förklara vad en kravall är för läsare som alltså inte har lyckats blivit hjärntvättade in i studentbubblan.

Kravall står för KRAVOVERALL. Alltså har studenterna på sig sina overaller, för respektive program. På overallerna har man märken från fester t.ex., samt klotter, rebusar och kanske också sitt namn. Overallerna har olika färger, märken och revärer beroende på program, vi som ska styra Sverige i framtiden (ekonomiskt sett) har vita med röda och blåa revärer. Eller vita och vita. Lätt bruna efter kväll i skog.
På kravallerna är det billigt. Det serveras öl, cider, groggar och shots (inga jävla skakade, ordentliga grejer alltså) till billig penning (40 coronas, ja max. För spriten. Öl är ännu billigare, nästan gratis för er som inte lever på CSN). Således blir man också berusad till den milda grad, och flexibel och böjbar iklädd sin luftiga overall och förslagsvis bekväma skor. Det är alltså
HÄRJ som beskriver detta bäst, och även ordet karatefylla känns passande. "Champagne" är alltså en paradox och något vi studenter knappt känner till, det närmsta vi kommer är Chapel Hill alternativt Törley eller överjäst fulvin.
Stekare för en kväll, en dröm som äntligen går i uppfyllelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar